El nostre éxit: la nostra forma de ser
El nostre éxit: la nostra forma de ser
Centre del Peu Mayral SCP Podologia - Ortopèdia
Centre del Peu Mayral SCP     Podologia - Ortopèdia

Qué ès la Podologia Quirúrgica?


La Podologia Quirúrgica, com el seu nom indica és la cirurgia que realitza el podòleg al peu. El nostre equip professional està especialitzat en realitzar intervencions quirúrgiques, sobretot de avantpeu, que és el lloc anatòmic més habitual on apareix dolor. Fem intervencions per solucionar tant les alteracions més senzilles com ungles encarnades o alteracions dèrmiques com les berrugues plantars, fins intervencions que necessiten un control més rigorós com les alteracions dels dits, com per exemple dits en urpa, alteracions de callositats plantars i els popularment coneguts galindons (hàl · lux valg).
Evidentment, el nostre equip quirúrgic realitza un control exhaustiu per evitar els possibles problemes que poden sorgir en qualsevol cirurgia.
Una particularitat vital de la nostra cirurgia és la de realitzar una anestèsia que només afecti al lloc de la intervenció al peu, és a dir local. Normalment quan realitzem aquets tipus de cirurgia fem també la sedació del pacient.
 L'èxit dels nostres resultats quirúrgics està sobretot en l'estudi funcional i biomecànic pre i postquirúrgic de cada pacient.
Per aquest motiu cada persona necessita una tècnica en particular. En diem funcional, perquè a part d'obtenir un resultat estètic, vam aconseguir que el peu actuï correctament després de la cirurgia.

Contacte

Centre del Peu Mayral 
Casanova 97
08011 Barcelona

 

Correu electrònic: centredelpeumayral@gmail.com

 


També pot trucar-nos al telèfon: 934546539 o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.

Horari: 09:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h

Centre de podologia autoritzat pel Departament de Salut Núm. de registre: E08895760

Centre dispensador d´articles ortopèdics CATSALUT.

Centre del Peu Mayral SCP en xarxes socials :