El nostre éxit: la nostra forma de ser
El nostre éxit: la nostra forma de ser
Centre del Peu Mayral SCP Podologia - Ortopèdia
Centre del Peu Mayral SCP     Podologia - Ortopèdia

QUÈ ÉS LA QUIROPÒDIA?

És el servei més bàsic i antic que es coneix en el món de la podologia, per a nosaltres en la nostra clínica és la base fonamental de la cura del peu, ja que és la primera posada en escena del peu del pacient i en contacte amb el professional.
És habitual, en la pràctica diària de la clínica, que les persones presentin alteracions dèrmiques com les conegudes callositats o durícies; alteracions unguials (fongs, ungles clavades o encarnades) tant en nens com en adults, i també els problemes inflamatoris i dolorosos de les articulacions que ens impedeixen caminar correctament.
Tampoc hem d'oblidar dels pacients de risc per presentar patologia cròniques com diabetis i dels nostres avis, els quals necessiten d'una major atenció per part de nosaltres.
Quiropòdia com el seu nom indica és l'aplicació de les nostres mans als peus, amb objectiu de solucionar els problemes del mateix, d'aquesta manera tenim la possibilitat de veure les expectatives de futur i pal · liar i aconsellar el tractament més adequat per solucionar el problema que té el pacient.

A nivell de la podologia diabètica realitzem estudis amb sistema ECO DOPPLER, que és una tècnica no invasiva, que per ones de ultrasò podem escoltar la fluïdesa sanguínia. Ens és de molta utilitat per valorar pre i postquirúrgic, per detectar problemes vasculars en la patologia vasculopatia diabètica.

Contacte

Centre del Peu Mayral 
Casanova 97
08011 Barcelona

 

Correu electrònic: centredelpeumayral@gmail.com

 


També pot trucar-nos al telèfon: 934546539 o bé utilitzar el nostre formulari de contacte.

Horari: 09:30h a 13:30h i de 16:00h a 20:00h

Centre de podologia autoritzat pel Departament de Salut Núm. de registre: E08895760

Centre dispensador d´articles ortopèdics CATSALUT.

Centre del Peu Mayral SCP en xarxes socials :